miercuri, 4 mai 2011

Alexandru Cordoş: „Cei care şi-au bătut joc de ţară vor plăti”

de Emil HĂLĂŞTUAN


Senatorul social-democrat de Cluj şi-a exprimat această opinie în cursul unei întâlniri cu cetăţenii, organizată de filiala PSD Turda şi desfăşurată vineri, 15 aprilie. Devenit parlamentar în 2008, ca urmare a candidaturii sale în colegiul uninominal Turda – Huedin, Alexandru Cordoş le-a vorbit celor aproximativ 80 de participanţi la întâlnire despre problemele ţării dar şi ale Turzii, oraş la a cărei conducere se află aceeaşi alianţă portocalie „PD – UDMR, ce vrea să ducă România într-o direcţie nedorită de cetăţenii ţării”, după cum susţine parlamentarul social-democrat. Cordoş a calificat legile Educaţiei şi cea a Salarizării personalului bugetar drept bătaie de joc şi ruşine naţională, iar Codul Muncii, adoptat, de asemenea, prin asumarea răspunderii Guvernului, instrument pentru transformarea oamenilor în sclavi.
Cordoş a încheiat trecerea în revistă a seriei de măsuri antipopulare luate şi aplicate de coaliţia PD-L – UDMR – UNPR, cu o proorocire: „Au semănat ură şi discordie, vor culege furtună.
Iar cei care şi-au bătut joc de ţară vor plăti!” i-a asigurat senatorul Alexandru Cordoş pe turdenii care au participat la întâlnirea de vineri, 15 aprilie.
Practic această întâlnire se înscrie în seria de astfel de manifestări organizate pentru a da ocazia cetăţenilor să-i cunoască pe potenţialii candidaţi al căror nume va figura pe lista PSD Turda la viitoarele alegeri locale, ce se presupune că vor avea loc în vara anului 2012. Vinerea trecută, cetăţenii s-au întâlnit cu profesoarele Dora Arion şi Daniela Pîrlea, posibile candidate ale PSD, la „localele” de anul viitor, care locuiesc în microraionul III al cartierului turdean Oprişani, la fel ca şi cetăţenii invitaţi să participe la întâlnire.
Din partea conducerii organizaţiei PSD Turda, la întâlnire au luat parte vicepreşedinţii Robert Cojan, Radu Stoica, Cristel Frînc şi Corneliu Sîrbu. În absenţa preşedintelui social-democraţilor turdeni, Cristian Matei, senatorul Alexandru Cordoş a anunţat că organizaţia PSD Turda are în vedere mai multe nume, dintre care se va alege cel al candidatului propus de această formaţiune politică pentru funcţia de primar al oraşului. „Printre posibilii candidaţi se află şi Radu Stoica, dar numele persoanei desemnate în acest scop îl vom anunţa la momentul potrivit”, a precizat Cordoş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu