vineri, 27 mai 2011

Expoziţie de grup

de Emil HĂLĂŞTUAN
Membrii Societăţii Culturale „Filarmonia” din Turda participă, cu picturi, fotografii şi sculpturi, la o expoziţie de grup vernisată joi, 26 mai, cu începre de la ora 18. Printre expozanţi se numără Ioan Crişan, Ionel Federiga, Maria Moldovan, Ovidiu Cosac, Maria Ilişiu, Nicuşor Ţigănilă, Flaviu Bugnariu, Gavril Nechifor, Felicia Răcean, Manole Ciui, Violeta Nicula, Ovidiu Tabără, Ionică Todea, Maria Cristea, Cornelia Vidraşcu, Dana Deac, Iudith Pelea, Larisa Oniş şi Iosif Stegaru. Expoziţia este formată din 39 de lucrări. Fiecare expozant are două lucrări. Excepţie de la regulă a făcut Flaviu Bugnariu, care a expus trei lucrări (două picturi şi o sculptură).
Invitat la vernisaj, viceprimarul Turzii, Mircea Irimie, a mărturisit că se simte onorat când este invitat la astfel de manifestări, adăugând că „un reprezentant al administraţiei publice locale nu are un merit, ci are obligaţia de a fi apropiat în orice astfel de proiect”.
Expoziţia, găzduită de Galeria de Artă de pe strada Libertăţii nr. 2 din Turda, rămâne deschisă publicului până în 14 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu