vineri, 24 iunie 2011

Senatorul social-democrat Alexandru Cordoş: „Actualii guvernanţi ne-au furat, ne-au minţit, au vândut ţara!”

de Emil HĂLĂŞTUAN
Social-democraţii turdeni s-au întâlnit joi, 23 iunie, cu cetăţenii din cartierul Poiana, situat la ieşirea din Turda spre Câmpia Turzii.
La întâlnire, desfăşurată după-masa, cu începere de la ora 17, la fostul cămin cultural din Poiana, senatorul Alexandru Cordoş şi preşedintele organizaţiei PSD Turda, Cristian Matei, au ascultat păsurile poienarilor.
Din staff-ul social-democraţilor turdeni nu au lipsit nici vicepreşedinţii PSD Turda, Emil Molnar, Robert Cojan, respectiv Cristel Frînc. Acesta va candida pe lista PSD pentru Consiliul Turda, la alegerile locale de anul viitor, din partea cetăţenilor cartierului Poiana, iar Robert Cojan este candidat al social-democarţilor turdeni pentru un loc în Consiliul Judeţean Cluj. La întâlnire a luat parte şi preşedintele organizaţiei de femei din cadrul PSD Turda, profesoara Dora Arion.
În cursul întâlnirii, ce a durat circa două ore, Alexandru Cordoş, senator PSD de Cluj, ales în Colegiul uninominal nr. 4 Turda – Huedin, a comentat, pentru cei circa 50 de participanţi la întâlnire situaţia îngrijorătoare din ţară. După trecerea în revistă a temelor zilei, de pe agenda politică internă, Cordoş „a pus parafa” pe activitatea guvernanţilor: „Actualii guvernanţi ne-au furat, ne-au minţit, au vândut ţara!”
Referindu-se la problemele cu care se confruntă turdenii, senatorul Alexandru Cordoş a arătat că Turda este oraşul din România cu cei mai mulţi locuitori plecaţi la muncă în străinătate. „Este şi mai trist acest fapt, deoarece nici ei nici copiii lor nu au de gând să se mai întoarcă în ţară”, a subliniat Cordoş. În ceea ce priveşte cartierul Poiana, parlamentarul clujean apreciază că, din punctul de vedere al edililor turdeni „acesta este un cartier uitat”.
La rândul lor, poienarii, prin vocea câtorva particiapnţi la întâlnirea de joi., s-au declarat nemulţumiţi de starea străzilor din cartier, marea majoritate a acestora rămase şi acum neasfaltate şi pline de gropi, din cauza lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, ce au început de vreo doi ani, dar care pare că nu se vor mai termina niciodată.
Pe de altă parte, preşedintele PSD Turda, Cristian Matei, i-a îndemnat pe partiipanţii la întâlnire să cântărească bine la alegeri şi să voteze călăuziţi de raţiune, nu să îşi vîndă votul „pentru unul sau două milioane de lei” (nr. vechi).
Atât înaintea cât şi după încheierea întâlnirii, senatorul Alexandru Cordoş, împreună cu staff-ul organizaţiei PSD Turda, au făcut „per pedes” un tur al câtorva străzi din Poiana, prilej cu care au fost contactaţi şi de alţi locuitori din zonă. Senatorul Cordoş şi Cristian Matei, membru al Consiliului local Turda, i-au asigurat pe aceştia că vor căuta soluţii, în limita competenţei conferite de lege, pentru a rezolva problemele poienarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu