luni, 20 februarie 2012

PSD Turda: Două tone de alimente şi îmbrăcăminte pentru sinistraţii din Buzău şi Vrancea
Organizaţia PSD Turda a colectat circa 2 tone de produse alimentare şi articole de îmbrăcăminte, destinate sinistraţilor din judeţele Buzău şi Vrancea. Printre alimentele colectate s-au numărat sortimente precum făina de grâu, mălaiul, orezul, sau pastele făinoase. De asemenea, persoanele care au răspuns solicitării organizaţiei PSD Turda de a veni în ajutorul sinistraţilor, au mai donat lapte praf, ulei comestibil, zahăr şi aproximativ 200 de conserve. Luni, 20 februarie, alimentele şi îmbrăcămintea au fost trimise, de la sediul PSD Turda din strada Libertîţii nr. 9, la aeroportul militar de la Luna. Acţiunea de colectare a ajutoarelor s-a desfăşurat în colaborare cu Primaria Aiton si Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Turda.
Preşedintele organizaţiei PSD Turda, Cristian Matei, a adresat mulţumiri membrilor organizaţiei care au contribuit la reuşita acţiunii (Dora Arion, Radu Stoica, Cristel Franc, Traian Farcas, Nicolae Fagadaru, Mircea Piper, Mihai Timosca, etc.).
De asemenea, Cristian Matei a remarcat disponibilitatea turdenilor de a veni în ajutorul semenilor lor, care suferă din cauza vitregiei vremii. „Am constatat, cu satisfacţie, că în aceste vremuri, când egoismul, ipocrizia, prostia şi răutatea sunt la mare preţ, solidaritatea şi grija faţă de cei aflaţi în nevoie nu au dispărut. Aceste calităţi umane, de care au dat dovadă numeroşi concetăţeni de ai noştri, mă fac să cred că speranţele noastre într-un viitor mai bun nu sunt lipsite de temei”.
Biroul de presă PSD Turda
20 februarie, 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu