luni, 13 februarie 2012

Se strîng ajutoare pentru sinistraţii din Buzău şi Vrancea

Organizaţia PSD Turda, împreună cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P) din aceeaşi localitate, au iniţiat o acţiune de colectare a obiectelor de îmbrăcăminte şi a alimentelor, destinate zecilor de mii de oameni din judeţele Buzău şi Vrancea, căzuţi pradă vitregiilor vremii şi înecaţi de zile întregi în zăpadă.
Persoanele care doresc să contribuie la ajutorarea sinistraţilor pot depune alimente şi obiecte de îmbrăcăminte la sediul PSD Turda, de pe strada Libertăţii nr. 9, zilnic, între orele 9-14.
Potrivit ultimelor informaţii, 70 de mii de persoane din judeţele Vrancea şi Buzău sînt afectaţi de căderile masive de zăpadă din ultimele zece zile.
Preşedintele organizaţiei social-democraţilor turdeni, Cristian Matei a precizat: „Colaborarea dintre organizaţia PSD şi Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Turda nu se rezumă doar la colectarea de alimente şi îmbrăcăminte pentru sinistraţii din judeţele Buzău, respectiv Vrancea. Cele două organizaţii vor desfăşura în permanenţă acţiuni comune”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu